We were engaged for the renovation of the Verizon Wireless headquarters in East Hartford, Connecticut. We completed conceptual schemes for the redesign of the office floor, including new lighting, additional conference rooms, a new lounge, and reconfigured open office spaces. In the first phase of this renovation, we expanded the cafeteria and created a fresh, modern design for the new space. The cafe provides a variety of seating, including a casual island bar and cocktail tables that make the most of the perimeter window views. The red chairs add a pop of color to the room and evoke Verizon's brand identity.

Verizon Offices

East Hartford, CT
17,000 sq ft

Our design creates a cheerful, welcoming space with the warm tones of the wood floor, ceiling cloud, and the custom natural oak millwork and cabinetry. The soft gradient of a custom glass film helps maintain a sense of privacy in the cafe while distributing natural light into the hallway.